Gemakkelijk en snel een professionele website bij Web-Bouwmeester

Jouw oude website is bijna nooit helemaal waardeloos

Blijf hoog in google staan!

Verouderd, saai, niet geschikt voor je mobiel, traag, weinig bezoekers, geen omzet. Typisch een site van het kaliber met een hoofdletter K maar dan van een woord met een geheel andere strekking. Hoogste tijd om het digitale websitekussen waar jouw bedrijf op ligt te dutten flink op te schudden. Tenslotte wil je dat jouw klanten, jouw website altijd en overal kunnen bekijken.

Neem het volgende voorbeeld: een consument uit Zwolle heeft een nieuw bankstel nodig en zoekt op ‘meubelzaak Zwolle’. Met jouw woonwinkel wil je dan als een van de eerste opties tevoorschijn komen in Google, zodat je bij die eerste zoektocht je concurrenten al voor bent. In dit artikel geven we wat tips waarmee je lokaal beter zichtbaar bent in Google!

 

Absoluut de juiste instelling

Gebruik ook de juiste opties van Google als je lokaal goed zichtbaar wilt zijn. Klinkt als iets ingewikkelds, maar als je er eens goed induikt, valt het uiteindelijk best mee. Een belangrijke stap in het lokaal zichtbaar maken van jouw bedrijf is het aanmaken van een Google Mijn Bedrijf pagina. In bijna elke zoekopdracht neemt Google de locatie mee van de zoeker en geeft aan de hand daarvan zoekresultaten van lokale aard. Wanneer je jouw Google Mijn Bedrijf pagina goed hebt ingevuld laat Google bij zo’n zoekopdracht een kaartje zien met daarop jouw bedrijf en daarbij ook je openingstijden, adres, website en telefoonnummer. Doen, want dit levert veel lokaal bereik op! Wil je nog een stap verder gaan? Verdiep je dan ook eens in Google  360 fotografie en Google Shopping. 

De perfecte website bestaat niet maar wat er dichtbij komt, kunnen wij; ‘’de Web Bouwmeester’’ maken. ( It’s all in the name;-) )

 Wij doen dit al jaren voor de meest uiteenlopende klanten. We weten hoe het moet en waar het mis kan gaan. Bij de bouw van een nieuwe website zit een ongelukje soms in een klein hoekje.  

Oud afgedankt vel
Wat vaak vergeten wordt bij de presentatie van een nieuwe site zijn de prestaties van het oude afgedankte vel. Het digitale ding deed wellicht volgens jou zijn taak niet zo geweldig meer maar door de jaren heen is er wel stug gewerkt aan de opbouw van vindbaarheid van bepaalde kerntermen in jouw bedrijf. Als jij en je webbouwer dat vergeten, terwijl je designer net bedacht heeft dat jouw site ook op de maan te zien moet zjin dan heb je een probleem. Dat hoe dan ook geld gaat kosten. Verloren vindbaarheid los je meestal alleen op met duur betaalde ads. Kassa!

 Wij leveren prachtige websites op waar jouw concurrentie alleen maar likkebaardend naar kan kijken. Sites die van A tot Z kloppen, die werken, die uiteindelijk geld opleveren. We zijn het liefst betrokken bij het hele proces van eerste brainstorm tot presentatie en onderhoud. Wij kunnen de techniek, het design en zo nodig ook alle content; Inclusief video, foto, tekst en SEO-specialist, leveren. Alleen zo kunnen we 500% achter ons product staan en dure miskleunen voorkomen.

 

Wil jij voorkomen dat jouw websitepagina’s compleet wegvallen na de overgang van een website? Laat ons team van specialisten met je meekijken, zodat jouw nieuwe website wel hoog in Google blijft staan!

© Web-Bouwmeester

Met een professionele website van Web-Bouwmeester
begin je met een 4-0 voorsprong op je concullega's

Bouw samen met ons aan jouw toekomst met een professionele website

We ontvangen het liefst voor het intake gesprek wat basisgegevens van jou, zodat we ons vooraf al beetje een beeld kunnen maken. (Deze  gegevens gebruiken wij alleen voor het gresprek).

Wil je liever een face--to-face afspraak (op 1,5 meter) bij ons in het werkatelier, dan kan dat natuurlijk ook.  Bel dan ons via 038 33 179 49 voor het maken van een afspraak.

Website laten maken

Afspraak maken

Versturen
CONTACT

Bereikbaar op:
038 33 179 49
info@web-bouwmeester.nl
www.web-bouwmeester.nl

Naam: Web-bouwmeester.nl
Privacy Web-Bouwmeester & Bouwmeester Media

Naam: Web-Bouwmeester
Telefoonnummer: 038 33 179 49
E-mailadres: info@web-bouwmeester.nl
 
Adres: Bolwerk 11B
Stad/plaats: Kampen
Regio/staat: Overijssel
Land: Nederland
Postcode: 8261 EE
 
Openingstijden
Dag van de week: Maandag t/m Zaterdag
 
Openingstijd: 08.00
Sluitingstijd: 18.00