Zo maak je schrijven voor online content makkelijk!

Maak jouw website weer aantrekkelijk

Je kunt blijven staren naar je scherm, maar de woorden voor jouw webpagina tikken zichzelf niet. Daarom blijft het constant een ding op jouw to-do lijstje, omdat je een pakkende pagina neer wilt zetten, maar je de juiste woorden maar niet vindt. 

Tip 1: neem de tijd
Geef jezelf niet een uurtje de tijd om een pagina in elkaar te tikken. Je creatieve proces gaat zeker niét op gang komen als je er te veel druk achter zet. Mensen nemen gemiddeld slechts zeven seconden de tijd om te beslissen of ze iets de moeite waard vinden om verder te bekijken. Dan wil je zeker niks hebben staan wat gehaast is geschreven. Pak er bijvoorbeeld wat lekkers bij, sluit je af van storende factoren en laat jezelf maar eens gaan.Fouten vis je er later maar uit.

Tip 2: brainstorm voor je begint
Nee, je hoeft echt niet de potloden en stiften van je dochter, nichtje of buurmeisje erbij te pakken en een heus woordweb in elkaar te knallen. Maar bedenk wel goed welke woorden jij belangrijk vindt. Gebruik niet constant dezelfde (bijvoegelijke naam)woorden, maar ga ook opzoek naar sterke synoniemen. Met krachtige woorden verkoop je beter!

Tip 3: Raak met je woorden de gevoelige snaar
Emotie, beleving, passie zijn woorden die onze snelle, zakelijke maatschappij  een bijzondere betekenis hebben gekregen. Ze zeggen iets over de manier waarop jij jouw onderneming drijft en dus ook het nodige over het product dat jouw onderneming levert. Zakendoen, verkopen is  sinds mensenheugenis ook een kwestie van gunnen. Van iemand die je absoluut niet mag, zul je niet snel wat kopen. Zet jezelf of je bedrijf positief neer. Zorg dat de teksten lekker lezen, dat je goed en duidelijk overkomt bij de doelgroep die je natuurlijk zo uitgebreid mogelijk hebt beschreven.
 

© Web-Bouwmeester

Met een professionele website van Web-Bouwmeester
begin je met een 4-0 voorsprong op je concullega's

Bouw samen met ons aan jouw toekomst met een professionele website

We ontvangen het liefst voor het intake gesprek wat basisgegevens van jou, zodat we ons vooraf al beetje een beeld kunnen maken. (Deze  gegevens gebruiken wij alleen voor het gresprek).

Wil je liever een face--to-face afspraak (op 1,5 meter) bij ons in het werkatelier, dan kan dat natuurlijk ook.  Bel dan ons via 038 33 179 49 voor het maken van een afspraak.

Website laten maken

Afspraak maken

Versturen
CONTACT

Bereikbaar op:
038 33 179 49
info@web-bouwmeester.nl
www.web-bouwmeester.nl

Naam: Web-bouwmeester.nl
Privacy Web-Bouwmeester & Bouwmeester Media

Naam: Web-Bouwmeester
Telefoonnummer: 038 33 179 49
E-mailadres: info@web-bouwmeester.nl
 
Adres: Bolwerk 11B
Stad/plaats: Kampen
Regio/staat: Overijssel
Land: Nederland
Postcode: 8261 EE
 
Openingstijden
Dag van de week: Maandag t/m Zaterdag
 
Openingstijd: 08.00
Sluitingstijd: 18.00