Websites met een login!

Supertrots geven we kennis van:

Ook kun je vanaf vandaag websites bouwen die alleen toegankelijk zijn voor bevoegde personen. Met een enkele klik bouw je een veilig extranet met behoud van alle functies die je in ons systeem al had. Meer weten?

Websites met een login
Supertrots geven we kennis van:

Ook kun je vanaf vandaag websites bouwen die alleen toegankelijk zijn voor bevoegde personen. Met een enkele klik bouw je een veilig extranet met behoud van alle functies die je in ons systeem al had. Meer weten?
 

1. Bestanden delen
Maak gebruikers aan en geef deze een gebruikersnaam en een wachtwoord. Alle bestanden welke je binnen jouw afgesloten website plaatst, zijn alleen toegankelijk na inloggen.

2. Intern bedrijfportaal
Bouw een prachtig portaal voor jouw bedrijf en geef jouw collega's toegang. Maak een smoelenboek en deel interne nieuwsberichten. Deel kennis door documenten te plaatsen en ontvang reacties van collega's door middel van formulieren.

3. Klantenportaal
Deel informatie met klanten die alleen zij mogen zien. Handig om directe telefoonnummers, handleidingen en andere waardevolle informatie te delen.

Interesse in een nieuwe website? Met de Login module

Wij ontwerpen en bouwen prachtig uitziende en optimaal werkende, professionele websites die flink kunnen bijdragen aan jouw online succes. Als je een professionele website door Web-Bouwmeester laat maken staat het doel van de site centraal. Dat doel bepalen we in een vrijblijvend intakegesprek.

Daar blijft het echter niet bij. Volgens onze visie moet de website die je laat maken, de algehele look en feel van jouw organisatie hebben. De content, de inhoud (tekst, foto's en video's) van je site zijn daarbij sterk beeld- en sfeerbepalend.

In ons gebruiksvriendelijk systeem kun je eenvoudig zelf content plaatsen. De contentcreatie daarentegen is een vak dat je, voor het beste resultaat, vaak beter aan specialisten kunt overlaten. In het intake gesprek bepalen we samen wat in jouw situatie het beste voor jou is.

© Web-Bouwmeester

Met een professionele website van Web-Bouwmeester
begin je met een 4-0 voorsprong op je concullega's

Bouw samen met ons aan jouw toekomst met een professionele website

We ontvangen het liefst voor het intake gesprek wat basisgegevens van jou, zodat we ons vooraf al beetje een beeld kunnen maken. (Deze  gegevens gebruiken wij alleen voor het gresprek).

Wil je liever een face--to-face afspraak (op 1,5 meter) bij ons in het werkatelier, dan kan dat natuurlijk ook.  Bel dan ons via 038 33 179 49 voor het maken van een afspraak.

Website laten maken

Afspraak maken

Versturen
CONTACT

Bereikbaar op:
038 33 179 49
info@web-bouwmeester.nl
www.web-bouwmeester.nl

Naam: Web-bouwmeester.nl
Privacy Web-Bouwmeester & Bouwmeester Media

Naam: Web-Bouwmeester
Telefoonnummer: 038 33 179 49
E-mailadres: info@web-bouwmeester.nl
 
Adres: Bolwerk 11B
Stad/plaats: Kampen
Regio/staat: Overijssel
Land: Nederland
Postcode: 8261 EE
 
Openingstijden
Dag van de week: Maandag t/m Zaterdag
 
Openingstijd: 08.00
Sluitingstijd: 18.00