Website via product-as-a-service

Duurzame website zonder grote investering op basis van
Product-As-A-Service !

Duurzaam of nog beter circulair ondernemen is de toekomst. Er is grote behoefte aan nieuwe inzichten en nieuwe manieren om duurzaam geld te verdienen. Product-as-a-service is één van die veelbelovende nieuwe manieren waarbij verspilling uit den boze is en hergebruik voorop staat. Web-Bouwmeester biedt daarom unieke websitetechnologie aan. Deze is dusdanig slim en praktisch uitgedacht dat iedereen hiermee een professionele website online kan zetten. 

  • Geen grote investering bij de start van een nieuwe website
  • Responsive, mobile first webdesign
  • Je krijgt de beschikking over een veilig en lastig te hacken systeem 
  • Het webdesign is ook voor digibeten gemakkelijk en snel aan te passen en te hergebruiken

  • Helpdesk staat op werkdagen 24/7 voor je klaar
  • Programmeurkennis is niet nodig
  • Sitesysteem is ook zonder seo kennis snel en goed vindbaar te maken in Google
  • Voor een scherpe meerprijs kun je bovendien kiezen uit veel extra uitbreidingsmogelijkheden zoals Chat, Blog, maar bijvoorbeeld ook een uniek betalingssysteem (Sellmeester) waarmee je via alle online mediakanalen van e-mail tot Facebook, je klanten veilig kunt laten betalen voor jouw diensten of producten.

Meer weten over hoe je met Product-As-A-Service snel professioneel online kunt zonder grote investering….

Duurzame Web-Bouwmeestersites op basis van Product-As-A-Service

Duurzaam of nog beter circulair ondernemen is de toekomst. Er is grote behoefte aan nieuwe inzichten en nieuwe manieren om duurzaam geld te verdienen. Van je dienst een product maken dat je als bedrijf zelf in onderhoud en beheer hebt, is één van die veelbelovende nieuwe manieren. 

Web-Bouwmeester biedt op die manier unieke websitetechnologie aan. Deze is dusdanig slim en praktisch uitgedacht dat iedereen hiermee nu en in de verre toekomst een professionele website online kan online hebben die wat betreft design en techniek altijd up-to-date is. 

De gepatenteerde technologie bieden we aan via het zogeheten Product-As-A-Service model. In de praktijk betekent dit dat je als klant per maand ‘huurt’.

Dat betekent puur gemak voor jou als ondernemen.Met ons systeem haalt jouw site de nieuwste updates in beveiliging, maar ook in Search Engine Optimazition (seo) binnen. Zo wordt wat betreft de techniek van je site, alles in het werk gesteld om van jouw site een professionele en winstgevende website te maken. Met een website op basis van Product-As-A-Service van Web-Bouwmeester hoef je je geen  geen zorgen te maken over nieuwe plug-ins, updates, onderhoud, vernieuwingen en/of systeemuitbreidingen..

De content zoals tekst, foto's en video's, moet je zelf verzorgen of een andere partij inschakelen of professioneel door ons  contentbureau laten samenstellen.

© Web-Bouwmeester

Met een professionele website van Web-Bouwmeester
begin je met een 4-0 voorsprong op je concullega's

Bouw samen met ons aan jouw toekomst met een professionele website

We ontvangen het liefst voor het intake gesprek wat basisgegevens van jou, zodat we ons vooraf al beetje een beeld kunnen maken. (Deze  gegevens gebruiken wij alleen voor het gresprek).

Wil je liever een face--to-face afspraak (op 1,5 meter) bij ons in het werkatelier, dan kan dat natuurlijk ook.  Bel dan ons via 038 33 179 49 voor het maken van een afspraak.

Website laten maken

Afspraak maken

Versturen
CONTACT

Bereikbaar op:
038 33 179 49
info@web-bouwmeester.nl
www.web-bouwmeester.nl

Naam: Web-bouwmeester.nl
Privacy Web-Bouwmeester & Bouwmeester Media

Naam: Web-Bouwmeester
Telefoonnummer: 038 33 179 49
E-mailadres: info@web-bouwmeester.nl
 
Adres: Bolwerk 11B
Stad/plaats: Kampen
Regio/staat: Overijssel
Land: Nederland
Postcode: 8261 EE
 
Openingstijden
Dag van de week: Maandag t/m Zaterdag
 
Openingstijd: 08.00
Sluitingstijd: 18.00