Snel professioneel online zonder grote investering

Website van Web-Bouwmeester

Vaste grip op de kosten is absolute noodzaak voor een gezonde onderneming! Laat daarom een professionele website maken door Web-Bouwmeester in Kampen, dan weet je vooraf waar je aan toe bent. Geen vervelende verrassingen! Met een site van Web-Bouwmeester kun je snel professioneel online zonder dat je grote investeringen hoeft te doen. 

Snel professioneel online zonder grote investeringen

Snel professioneel online zonder grote investeringen
Vaste grip op de kosten is absolute noodzaak voor een gezonde onderneming! Laat daarom een professionele website maken door Web-Bouwmeester in Kampen, dan weet je vooraf waar je aan toe bent. Geen vervelende verrassingen! Met een site van Web-Bouwmeester kun je snel professioneel online zonder dat je grote investeringen hoeft te doen. 


Wij leveren volgens het Product-As-A-Service principe. Dat betekent dat wij altijd eigenaar blijven van het gepatenteerde, unieke systeem. En dus blijven we ook verantwoordelijk voor de techniek. Mocht er onverhoopt iets niet kloppen, kost het jou geen cent!  

Hoe pakken we het aan?

Nadat we gezamenlijk in een intakegesprek, hebben doorgesproken wat het budget is, wat het doel van de site is en wat de bijbehorende functionaliteiten van de website worden, kun je kiezen uit drie mogelijkheden.

A Jij ontvangt onze websitetechnologie veertien dagen op proef en bouwt aan de hand van onze demo zelf, naar eigen inzichten een website. Je betaalt hiervoor een vast bedrag ( 90 euro) per maand. Op deze manier kun jij professioneel online zonder grote investeringen. 

 B Je hebt geen tijd of zin om zelf met de bouw van de site aan de slag te gaan, maar je wilt wel snel professioneel online zonder al te grote investeringen. In dit geval lever je ons:

 jouw logo (Png bestand van ten minste 500 KB),

vijf  verschillende hoofdstukken tekst (per hoofdstuk één A4) voor je website.

tenminste vijf en maximaal 15 relevante (bedrijfs)foto's.

 Jij ontvangt dan van ons binnen veertien dagen:

een professionele website met passend webdesign met de kleuren van jouw logo en content voor jouw branche.

De content bestaat uit vijf verschillende hoofdstukken met geredigeerde en seo-geoptimaliseerde tekst en foto's plus een contactformulier.

samenwerking

De website heeft een SSL beveiliging en is bovendien voorzien van Google Analytics. Zo kun je de bewegingen van de bezoekers op jouw nieuwe website volgen, analyseren en met die uitkomsten kun je je site weer verder verbeteren.

Je betaalt hiervoor eenmalig, (webdesignopzet, tekst redigeren, en seo-optimalisatie) 575,- euro. Daarnaast betaal je (per kwartaal vooruit) per maand 90,- euro voor de licentieovereenkomst voor het gebruik van de websitetechnologie.

Wil je op meerdere fronten goed beslagen ten ijs komen en in samenwerking met ons aan de slag met een slimme marketingaanpak voor je website op basis van een gedegen strategie voor je bedrijf, kies dan voor de maatwerkaanpak vanaf 3500,-

© Web-Bouwmeester

Met een professionele website van Web-Bouwmeester
begin je met een 4-0 voorsprong op je concullega's

Bouw samen met ons aan jouw toekomst met een professionele website

We ontvangen het liefst voor het intake gesprek wat basisgegevens van jou, zodat we ons vooraf al beetje een beeld kunnen maken. (Deze  gegevens gebruiken wij alleen voor het gresprek).

Wil je liever een face--to-face afspraak (op 1,5 meter) bij ons in het werkatelier, dan kan dat natuurlijk ook.  Bel dan ons via 038 33 179 49 voor het maken van een afspraak.

Website laten maken

Afspraak maken

Versturen
CONTACT

Bereikbaar op:
038 33 179 49
info@web-bouwmeester.nl
www.web-bouwmeester.nl

Naam: Web-bouwmeester.nl
Privacy Web-Bouwmeester & Bouwmeester Media

Naam: Web-Bouwmeester
Telefoonnummer: 038 33 179 49
E-mailadres: info@web-bouwmeester.nl
 
Adres: Bolwerk 11B
Stad/plaats: Kampen
Regio/staat: Overijssel
Land: Nederland
Postcode: 8261 EE
 
Openingstijden
Dag van de week: Maandag t/m Zaterdag
 
Openingstijd: 08.00
Sluitingstijd: 18.00