Gemakkelijk en snel een professionele website bij Web-Bouwmeester

Nieuwe Collectie-functionaliteit live!

Breaking businessnieuws Web-Bouwmeester

In de bouwvak hebben we in het prachtige, zonovergoten Hintergarten bepaald niet stil gezeten.  Na intensieve weken van sparren, ontwikkelen, urenlange discussies met uiterst sympathieke en altijd soepel meebewegende, licht autistische programmeurs, heeft vannacht een nieuwe versie van Web-Bouwmeester het levenslicht gezien.

Collectie-functionaliteit voor je website

Supertrots geven we kennis van:

Je kunt vanaf nu via het systeem uitgebreide overzichten bouwen voor onder andere portfolio's, teams en blogs. Als gebruiker kun je deze overzichten eenvoudig vullen met content. 

Automatisch gegenereerde detailpagina’s
Als gebruiker hoef je slechts teksten en beelden in te voeren in prachtige templates. De achterliggende detailpagina's worden per item automatisch gegenereerd.


Bekijk nu hoe je een projecten blok kunt aanmaken: https://support.web-bouwmeester.nl/docs/collecties/items/items-beheren/

Gemakkelijk en snel een professionele website bij Web-Bouwmeester

Interesse in een nieuwe website? Met de Collectie-functionaliteit

Wij ontwerpen en bouwen prachtig uitziende en optimaal werkende, professionele websites die flink kunnen bijdragen aan jouw online succes. Als je een professionele website door Web-Bouwmeester laat maken staat het doel van de site centraal. Dat doel bepalen we in een vrijblijvend intakegesprek.

Daar blijft het echter niet bij. Volgens onze visie moet de website die je laat maken, de algehele look en feel van jouw organisatie hebben. De content, de inhoud (tekst, foto's en video's) van je site zijn daarbij sterk beeld- en sfeerbepalend.

In ons gebruiksvriendelijk systeem kun je eenvoudig zelf content plaatsen. De contentcreatie daarentegen is een vak dat je, voor het beste resultaat, vaak beter aan specialisten kunt overlaten. In het intake gesprek bepalen we samen wat in jouw situatie het beste voor jou is. 

© Web-Bouwmeester

Met een professionele website van Web-Bouwmeester
begin je met een 4-0 voorsprong op je concullega's

Bouw samen met ons aan jouw toekomst met een professionele website

We ontvangen het liefst voor het intake gesprek wat basisgegevens van jou, zodat we ons vooraf al beetje een beeld kunnen maken. (Deze  gegevens gebruiken wij alleen voor het gresprek).

Wil je liever een face--to-face afspraak (op 1,5 meter) bij ons in het werkatelier, dan kan dat natuurlijk ook.  Bel dan ons via 038 33 179 49 voor het maken van een afspraak.

Website laten maken

Afspraak maken

Versturen
CONTACT

Bereikbaar op:
038 33 179 49
info@web-bouwmeester.nl
www.web-bouwmeester.nl

Naam: Web-bouwmeester.nl
Privacy Web-Bouwmeester & Bouwmeester Media

Naam: Web-Bouwmeester
Telefoonnummer: 038 33 179 49
E-mailadres: info@web-bouwmeester.nl
 
Adres: Bolwerk 11B
Stad/plaats: Kampen
Regio/staat: Overijssel
Land: Nederland
Postcode: 8261 EE
 
Openingstijden
Dag van de week: Maandag t/m Zaterdag
 
Openingstijd: 08.00
Sluitingstijd: 18.00