Kansenanalyse voor jouw website

Gratis website analyse

Het design en de SEO/vindbaarheid van je website zijn niet een beetje belangrijk om jouw website voor jou te laten werken. Daarnaast weet je dat nagenoeg elke ondernemer een website heeft en dat jouw concurrenten dus nooit verder dan één klik zijn verwijderd. Dat lijkt op het eerste gezicht lastig, maar als je er wat verder induikt, liggen er ook gewoon panklare kansen.  

Zo is het design van bijna zeventig procent van de MKB-website's niet of onvoldoende afgestemd op de wensen van de bezoekers. Let wel: Dat betekent niet dat de sites er niet mooi uitzien, maar wel dat bezoekers bijvoorbeeld de weg kwijt raken, afhaken op content en wegklikken bij niet werkende of verkeerde linkjes. De grootste frustratie - al jaren op eenzame hoogte - is dat bezoekers niet snel genoeg vinden, wat ze zoeken.... 

De vindbaarheid van verreweg de meeste (83%!!) MKB-sites kan ook veel beter. De oorzaken daarvoor zijn vaak complex en verschillen per ondernemer, per website. 
Zoals je weet heeft succes vele vrienden. Als fullservice internetbedrijf hebben wij daarom voor onze klanten verschillende 'concept'routes naar succes uitgedacht. Basis daarbij is de website, die in onze filosofie als basisstation voor de totale marketing moet dienen. Om te weten hoe jouw online route naar succes er uit zou kunnen zien, hebben we een Quickscan voor elke willekeurige website ontwikkeld. Deze geeft feilloos aan waar voor jouw site de mogelijkheden liggen. 
Als jij jouw kansen benut, behoren we graag tot de selecte groep mensen die daaraan heeft bijgedragen :-). Dat maakt ons namelijk ook succesvoller en dat is de reden waarom we
jouw website gratis willen analyseren. 
Drie tot maximaal vier werkdagen dagen nadat je gegevens hebt ingevuld, ontvang je een uitgebreid rapport. In het persoonlijke uitleggesprek ontvang je bovendien de nodige tips en trics om je kansen te verzilveren.


Zo, wat houdt je nog tegen? Laat jouw website nu analyseren.

© Web-Bouwmeester

Met een professionele website van Web-Bouwmeester
begin je met een 4-0 voorsprong op je concullega's

Bouw samen met ons aan jouw toekomst met een professionele website

We ontvangen het liefst voor het intake gesprek wat basisgegevens van jou, zodat we ons vooraf al beetje een beeld kunnen maken. (Deze  gegevens gebruiken wij alleen voor het gresprek).

Wil je liever een face--to-face afspraak (op 1,5 meter) bij ons in het werkatelier, dan kan dat natuurlijk ook.  Bel dan ons via 038 33 179 49 voor het maken van een afspraak.

Website laten maken

Afspraak maken

Versturen
CONTACT

Bereikbaar op:
038 33 179 49
info@web-bouwmeester.nl
www.web-bouwmeester.nl

Naam: Web-bouwmeester.nl
Privacy Web-Bouwmeester & Bouwmeester Media

Naam: Web-Bouwmeester
Telefoonnummer: 038 33 179 49
E-mailadres: info@web-bouwmeester.nl
 
Adres: Bolwerk 11B
Stad/plaats: Kampen
Regio/staat: Overijssel
Land: Nederland
Postcode: 8261 EE
 
Openingstijden
Dag van de week: Maandag t/m Zaterdag
 
Openingstijd: 08.00
Sluitingstijd: 18.00