Blog over hoe werkt google mijn bedrijf
Google mijn bedrijf aanmaken en vindbaar maken

Haal alles uit je bedrijf met Google Mijn Bedrijf!

Google mijn bedrijf

Wil jij met je bedrijf nog beter vindbaar zijn? Dan is Google Mijn Bedrijf een belangrijke dienst waarop je je bedrijfsgegevens kan doorgeven. Hierdoor worden je gegevens onder andere op Google Maps vertoond en val je meer op tussen zoekopdrachten. We hebben alle voordelen op een rijtje gezet.

1.Iedereen kan je bedrijf vinden op Google MapsGoogl

Je herkent het vast wel. Je bent opzoek naar een bepaald bedrijf, eettentje of een bepaalde dienst. Even op Google Maps intypen en je krijgt een hele map voor je met allemaal locaties waar je heen kan. Dat wil jij natuurlijk ook met je eigen bedrijf. Je krijgt een soort menu te zien naast de map met je logo, foto’s, gegevens en recensies. 


2. Beheer reviews
Reviews zijn superbelangrijk. Door goede reviews te hebben geef je nieuwe klanten een vertrouwelijk gevoel. Je bedrijf hoeft natuurlijk niet een 10 te scoren want niet alles kan altijd perfect gaan. Het handige van Google Mijn Bedrijf is dat je op reviews kunt reageren. Zo kun je een goede review bedanken en een slechte review proberen op te lossen. Wanneer je echt niks met reviews te maken wil hebben kun je het ook gemakkelijk uit zetten.

Google mijn bedrijf aanmaken en vindbaar maken

3. Hoge kans op eerste pagina in Google

3. Hoge kans op eerste pagina
De kans is groot dat je op de eerste pagina van de zoekresultaten komt. Doordat je alle belangrijke bedrijfsgegevens doorgeeft, snapt Google je bedrijf beter en word je vindbaarheid beter. Google geeft ook al jouw bedrijfsinformatie kort samengevat rechts bovenin in beeld waardoor klanten heel gemakkelijk contact met je kunnen opnemen, foto’s bekijken of bijvoorbeeld een review kunnen achterlaten.

4. Het is heel gemakkelijk!

Maak een account aan op https://www.google.nl/intl/nl/business/.
Zoek uw bedrijf op of maak er een aan.
Vul al je bedrijfsgegevens in.
Er zal een briefkaart naar je bedrijf verstuurd worden met een pincode. Deze is nodig om je bedrijf te verifiëren. Nadat dit is geslaagd is je account aangemaakt.
Maak alle gegevens compleet.
Onderhouden: werk informatie bij, voeg nieuwe informatie toe en bekijk regelmatig of er nieuwe functies zijn die je in kunt zetten.
 
We zijn benieuwd wat jullie van Google Mijn bedrijf vinden! Kom je er niet uit? Laat het ons weten! We helpen je graag.

© Web-Bouwmeester

Met een professionele website van Web-Bouwmeester
begin je met een 4-0 voorsprong op je concullega's

Bouw samen met ons aan jouw toekomst met een professionele website

We ontvangen het liefst voor het intake gesprek wat basisgegevens van jou, zodat we ons vooraf al beetje een beeld kunnen maken. (Deze  gegevens gebruiken wij alleen voor het gresprek).

Wil je liever een face--to-face afspraak (op 1,5 meter) bij ons in het werkatelier, dan kan dat natuurlijk ook.  Bel dan ons via 038 33 179 49 voor het maken van een afspraak.

Website laten maken

Afspraak maken

Versturen
CONTACT

Bereikbaar op:
038 33 179 49
info@web-bouwmeester.nl
www.web-bouwmeester.nl

Naam: Web-bouwmeester.nl
Privacy Web-Bouwmeester & Bouwmeester Media

Naam: Web-Bouwmeester
Telefoonnummer: 038 33 179 49
E-mailadres: info@web-bouwmeester.nl
 
Adres: Bolwerk 11B
Stad/plaats: Kampen
Regio/staat: Overijssel
Land: Nederland
Postcode: 8261 EE
 
Openingstijden
Dag van de week: Maandag t/m Zaterdag
 
Openingstijd: 08.00
Sluitingstijd: 18.00