Extreem goed scoren in Google met Web-Bouwmeester

Hoog in Google met Web-bouwmeester

Als ondernemer wil je natuurlijk ook je vindbaarheid (SEO) zo goed mogelijk op orde hebben. Wij kunnen jou met Web-Bouwmeester en al onze ervaring goed helpen. We gebruiken de nieuwste trends en technieken om jouw website op nummer 1 te zetten in de zoekresultaten. Hieronder lees je hoe wij jouw goede SEO kunnen aanbieden:
 

Hoog in Google met Web-bouwmeester

1.   Google-vriendelijke code
De codes van onze websites zijn simpel opgebouwd. Zo kan Google de website goed uitlezen en alle informatie over jouw bedrijf zo goed en zo snel mogelijk vinden. Geen plug-ins of andere onnodige codes.

2.   Up-to-date met alle trends en ontwikkelingen
Wij houden vanuit alle hoeken de SEO-trends en ontwikkeling nauwlettend in de gaten. Zo kunnen we goed inspelen op het algoritme van Google die regelmatig wordt geüpdatet.

Lees hier onze uitgebreide blog over de SEO-Trends van dit jaar!

3.   SSL-Veiligheidscertificaat
Al onze website zijn voorzien van een SSL-veiligheidscertificaat (Secure Sockets Layer). Dat is een bestand dat zorgt voor een betere beveiliging tussen de server van jouw website en een browser op een apparaat. Het hebben van een SSL-certificaat zorgt voor een betere ranking in Google, zorgt voor meer beveiliging en schept vertrouwen.

4.   Supersnel!
Heb je al eens op een supertrage website gezeten? Natuurlijk super slecht voor je klanttevredenheid, maar ook voor je SEO. Snelheid is een belangrijk onderdeel in het algoritme van Google. Hoe trager je site hoe lager je in de zoekresultaten terecht komt. Doordat wij gebruik maken van codetaal en niet van ingewikkelde plug-ins laden al onze websites superrr snel!

5.   Wij regelen de perfecte hosting
Wij optimaliseren alle servers en houden constant alles in de gaten zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. We kijken onder andere naar de snelheid, veiligheid en de natuurlijk de prestaties op Google. Zo nodig ondernemen we gelijk actie wanneer er iets beter kan.


6.   Wij helpen je altijd verder met je vindbaarheid


Het is altijd belangrijk om goede en relevante content toe te voegen aan je website. Dit kun je doen met blogs, foto’s of andere leuke content. Wil je weten hoe je dit het beste kunt inzetten op het gebied van vindbaarheid dan kun je ons hierover altijd bellen! Zo halen we samen altijd het beste resultaat uit je website.

© Web-Bouwmeester

Met een professionele website van Web-Bouwmeester
begin je met een 4-0 voorsprong op je concullega's

Bouw samen met ons aan jouw toekomst met een professionele website

We ontvangen het liefst voor het intake gesprek wat basisgegevens van jou, zodat we ons vooraf al beetje een beeld kunnen maken. (Deze  gegevens gebruiken wij alleen voor het gresprek).

Wil je liever een face--to-face afspraak (op 1,5 meter) bij ons in het werkatelier, dan kan dat natuurlijk ook.  Bel dan ons via 038 33 179 49 voor het maken van een afspraak.

Website laten maken

Afspraak maken

Versturen
CONTACT

Bereikbaar op:
038 33 179 49
info@web-bouwmeester.nl
www.web-bouwmeester.nl

Naam: Web-bouwmeester.nl
Privacy Web-Bouwmeester & Bouwmeester Media

Naam: Web-Bouwmeester
Telefoonnummer: 038 33 179 49
E-mailadres: info@web-bouwmeester.nl
 
Adres: Bolwerk 11B
Stad/plaats: Kampen
Regio/staat: Overijssel
Land: Nederland
Postcode: 8261 EE
 
Openingstijden
Dag van de week: Maandag t/m Zaterdag
 
Openingstijd: 08.00
Sluitingstijd: 18.00