Een ster worden in SEO doe je zo!

Tips over scoren in Google met je bedrijf

Waarschijnlijk lees je dit omdat je het internet aan het afspeuren bent naar goede tips voor het verbeteren van jouw SEO. Bij Web-Bouwmeester hebben we jarenlang ervaring in het optimaliseren van de SEO binnen een website en onze klanten knallen vaak omhoog in Google wanneer wij bezig gaan op hun websites. Voor goede tips ben je hier dus aan het juiste adres! Lees snel verder voor 3 top SEO-tips:

SEO-tips scoren in de zoekmachine

SEO-tip 1:
Begin met de basisoptimalisatie.  Heb je dat goed staan, dan begrijpt Google jouw webpagina’s beter. Belangrijk als je hoog wilt scoren in Google! Check elke pagina of je onderstaande zaken voor elkaar hebt.

1.     Paginatitel

2.     Meta omschrijving 

3.     H1 / koptekst

In deze drie onderdelen kun je heel gemakkelijk de zoektermen waarop je gevonden wil worden verwerken. Deze zoektermen moeten wel algemeen beschrijven waar de pagina over gaat en dus moeten die termen ook verder op de pagina wel terugkomen. Denk er goed aan dat de titels en omschrijvingen vaak het eerste is wat jouw bezoeker leest. Zorg daarom ook voor een pakkende binnenkomer.


SEO-tip 2:
De massa van het zoekverkeer zit niet alleen in de zoektermen die jij bedacht hebt voor jouw website. 70 à 80 Procent van de zoektermen zijn namelijk langer dan drie woorden. Mensen zoeken niet alleen op ‘houten tafel’ waar jij je met jouw houthandel op richt in je SEO, maar ze zoeken sneller op ‘eikenhouten tafel met metalen poten zes zitplekken’. Longtail zoektermen zijn populairder en leg daarom je focus in je webteksten op het totaalplaatje. 

Googles loves gevarieerde content

SEO-tip 3:
Googles loves gevarieerde content en jij vanaf nu dus ook ;). Google is geen big fan van pagina’s vol tekst, maar houdt juist van variatie in content. Plaats dus video’s, foto’s en andere soorten content tussen de teksten door, zodat je genoeg afwisseling hebt. Vinden bezoekers trouwens ook leuker, een lange lap tekst lezen doet niemand voor de fun. Ook (logische) linkbuilding binnen je website is een belangrijk aspect om aan te werken. 

© Web-Bouwmeester

Met een professionele website van Web-Bouwmeester
begin je met een 4-0 voorsprong op je concullega's

Bouw samen met ons aan jouw toekomst met een professionele website

We ontvangen het liefst voor het intake gesprek wat basisgegevens van jou, zodat we ons vooraf al beetje een beeld kunnen maken. (Deze  gegevens gebruiken wij alleen voor het gresprek).

Wil je liever een face--to-face afspraak (op 1,5 meter) bij ons in het werkatelier, dan kan dat natuurlijk ook.  Bel dan ons via 038 33 179 49 voor het maken van een afspraak.

Website laten maken

Afspraak maken

Versturen
CONTACT

Bereikbaar op:
038 33 179 49
info@web-bouwmeester.nl
www.web-bouwmeester.nl

Naam: Web-bouwmeester.nl
Privacy Web-Bouwmeester & Bouwmeester Media

Naam: Web-Bouwmeester
Telefoonnummer: 038 33 179 49
E-mailadres: info@web-bouwmeester.nl
 
Adres: Bolwerk 11B
Stad/plaats: Kampen
Regio/staat: Overijssel
Land: Nederland
Postcode: 8261 EE
 
Openingstijden
Dag van de week: Maandag t/m Zaterdag
 
Openingstijd: 08.00
Sluitingstijd: 18.00