Spreid je investering uit over de toekomst. Kies voor een professionele en winstgevende en bovendien duurzame website 

100% controle over je website
Vooraf duidelijke prijzen
Een bewezen systeem

Professioneel online zonder grote investering

Snel professioneel online

Professionele website laten maken? Maar laat je kassa even geen grote investering toe. Probeer ons professioneel website pakket. Dit beproefde, gepatenteerde, unieke, veilige, professionele, creatieve systeem van de Web-Bouwmeester opent zelfs voor de grootste digibeet een wereld aan online mogelijkheden.

14 Dagen (en desnoods nachten) lang mag je je goddelijke, creatieve gang gaan. Zelfs zonder enige technische kennis kun je in ons systeem je eigen (proef) website bouwen. Helemaal gratis, kost je niets, noppes, nada! Wedden dat je voor Web-Bouwmeester kiest? Als wij de weddenschap winnen en jij zegt JA, ik wil, kun je je zelf gebouwde site snel live zetten. In dat geval gaan we een samenwerking voor een jaar aan en betaal je in dat eerste jaar 90 euro per maand (per kwartaal vooruit) en de jaren daarna 45 euro per maand. Na een jaar kun je per maand opzeggen.

Geen grote investeringskosten dus!
Zo simpel werkt dat bij Web-Bouwmeester! 

actie is geldig tot 20-09-2020

€ 90,00 per mnd

 • Goede vindbaarheid in Google (SEO) 
 • Meer leads en klanten
 • Een complete, professionele website incl. blog mogelijkheden 
 • Databank 500+ met vrij te gebruiken stockfoto's 
 • Geen technische kennis nodig
 • Superhandige online uitleg en instructie
 • Gratis Helpdesk tijdens kantooruren
 • Content (foto en teksten) kostenloos aanpasbaar
Wat krijg je Extra?

Allinclusieve

 • Incl. licentie en beheerkosten
 • Maandelijkse updates aan het systeem
 • Onbeperkt aantal pagina's
 • SSL- beveiliging
 • Inclusief één domeinnaam
 • Maximaal 25 mailadressen
 • Responsive websitedesign
 • Geautomatiseerde Seo optimalisatie
 • Social mediakoppelingen
 • Inzicht in bezoekers statistieken
 • Gratis vindbaarheidcheck
starten met je website laten bouwen door web-bouwmeester

Ontvang een gratis demonstratie van Web-Bouwmeester

Bekijk hoe ons systeem werkt en probeer het 14 dagen gratis! Vraag nu een Demo aan!

Probeer nu 14 dagen gratis!

Maatwerk-website

Wil je maatwerk en zelf zo min mogelijk werk met je site? Kies dan voor ons Magneetpakket. Hiermee kies je voor brede, professionele ondersteuning en meesterlijk maatwerk waarbij onze specialisten in websitetechnologie, vormgeving, tekst, foto/video, sales en marketingstrategie je als één team adviseren.

Vanuit jouw missie-visie, ontwikkelen we met het, gepatenteerde Web-Bouwmeestersysteem een onderscheidende, duurzame, indrukwekkende en conversiegerichte website die jouw onderneming past als een maatpak! 
Prijs vormgeving en techniek maatwerksite excl. content op offertebasis, vanaf 2795,- ex.  licentie en beheerkosten per maand.

 Magneetpakket

Heb jij regelmatig twijfels over je website en/of marketingaanpak en herken je deze situaties:

 • Je bent ondernemer. Je product of dienst is goed, maar je verkoopt te weinig.... 
 • Je hebt een website, maar er komt geen business uit.
 • Je beseft dat je ermee aan de slag moet, maar hoe en wanneer ?

Met ons Magneetpakket werkt ons team van specialisten samen met jou aan een gezamenlijk doel: Een website die functioneert als een ware klantenmagneet. Om dit te bereiken beginnen we, indien nodig, met de bepaling van jouw missie-visie, je doel en je doelgroep. We analyseren je online presence tot dusver en je huidige concurrentiepositie. Van daaruit bepalen we gezamenlijk hoe jouw branding- en marketingstrategie ontwikkelt en uitgerold moet worden.

 Maatwerk

v.a.€ 2495,--

 • Alles van Snel Proffesioneel Online, en: 
 • Toptien ranking in organische resultaten  in Google (SEO) 
 • Meer leads en klanten
 • Onbeperkt aantal pagina's
 •  Responsive maatwerk website met alle mogelijkheden naar wens
 • Databank met 500+  vrij te gebruiken stockfoto's per branche
 • Wekelijkse updates aan het systeem
 • CMS/beheersysteem 
 • Mogelijkheid tot extra landingspagina's
 • Inzicht je bezoekerstatistieken
Magneetpakket

Extra's

 • Gratis toegang tot gesloten Community met content van top experts
 • Sell Meester koppeling  (Uniek online betaalsysteem voor je website, social media en E-mail)
 • Toegang tot video kennisbank over marketing & websites
 •  Marketing evaluatie  per kwartaal
 • SSL- beveiliging

Specialisaties

Bouwmeester Media is gespecialiseerd in teksten, foto`s , video `s en social media campagnes, branding, PR en marketing, on- en offline.
Prijs 90,00 p uur.

Extra's van de Web-Bouwmeester

Web-Meester is een besloten community die hoort bij Web-Bouwmeester. Een groep waar gedreven ondernemers online samen komen die meer online succes willen behalen. Er staan inmiddels al wat verschillende videos en andere content  per categorie ingedeeld, voor je klaar. Regelmatig plaatsen we hier video's n over online marketing en video`s van experts in hun vak. Content waar je normaal al snel een 300,- of 500,- per cursus voor kwijt bent. Dit delen wij en meer in onze community  

Waar betaal je voor?

Voor een beproefd, professioneel, veilig systeem dat niet stil staat. De technologie wordt bijna continue vernieuwd. Je maakt een keuze uit verschillende templates die bewezen succesvol zijn gebleken. Met een website van Web-Bouwmeester kies je voor een professioneel systeem gebaseerd op pure HTML-taal. Dat werkt extra veilig en snel. Factoren die ook Google weet te waarderen en die je site een heel stuk beter vindbaar maken in de zoekresultaten. Met Web-bouwmeester hoef je je geen zorgen meer te maken over de techniek. Dat regelen wij! Het lidmaatschap is voor het gebruik alle technische functionaliteiten die we aanbieden en de kennis die wij en onze expers in onze community met jou delen. Om vervolgens te kunnen groeien met jouw bedrijf. 

Gaat mijn huidige website offline?

Je huidige website gaat niet offline. Je ontvangt van ons eerste  een tijdelijke domein om jouw website op te zetten. Deze kun alleen jij bekijken en diegene met wie jij het deelt! Vervolgens kun je alles geleidelijk overzetten.

Ik heb al een website, moet ik dan opnieuw beginnen?

Beter vindbaar worden via google mijn bedrijf

Nee, afhankelijk van welk CMS je nu gebruik maakt kunnen we je helpen de inhoud van jouw website te importeren in ons Web- Bouwmeester systeem. We zorgen er altijd voor dat we de verhuizing van je website netjes doorgeven aan Google zodat je je posities in de zoekresultaten behoud en vanaf dat moment kunt  bouwen aan betere zoekresulaten.

Voor wie is Web-bouwmeester bedoeld? B2B of B2C

web bouwmeester blogs over google

Web-Bouwmeester is geschikt voor elke ondernemer die meer resultaat op internet wil behalen. Ons systeem werkt in elke markt. Inmiddels hebben wij meer dan 100 gebruikers in zowel business-to-business als business-to-consumer markten. Klein of groot, oud of jong, iedereen kan werken met Web-Bouwmeester

Kan ik mijn eigen domeinnaam gebruiken?

Kan ik mijn eigen domeinnaam gebruiken?
Jazeker,  ons systeem wordt gekoppelt aan jouw eigen domeinnaam. Bij het pakket zit één .nl, .be of .com domeinnaam inbegrepen. Wil je er meer of een andere, dat is geen probleem. Deze kun je bij ons bijbestellen.

Wat gebeurt er wanneer ik wil stoppen?

Je begint met een jaarabonnement en daarna is elk pakket is per kwartaal opzegbaar, je zit dus niet vast een lange contracten. Wanneer je stopt kun je je website bij een andere partij onderbrengen. Je ontvangt van ons je teksten, afbeeldingen en blog artikelen terug. Houdt er wel rekening mee dat je hierdoor alle web-bouwmeester functionaliteiten en voordelen verliest.

Kan ik Web-bouwmeester eerst uitproberen?

Dit, is zeker mogelijk. We bieden 14 dagen Gratis proberen aan. Wanneer je Web-bouwmeester hebt uitgeprobeerd en het blijkt niet de juiste keuze voor je geweest te zijn, ben je dus geen geld kwijt. Alleen je tijd en energie voor het uitproberen van het systeem.

Hoe snel kan ik starten?

Als wij je bestelling hebben ontvangen krijg je binnen 24 uur toegang tot jouw Web-bouwmeester omgeving. Wij gaan ondertussen aan de slag met  het verwerken van verkregen informatie, de wensen en materialen, waarmee wij je website technisch gaan opleveren zodat jij er vervolgens er mee aan de slag kan. We hebben cases gezien waarbij de website binnen 48 uur helemaal online stond en zelfs gebruikers die op de eerste dag al producten verkochten!

Is er een garantie op succes?

Nee, en als je die ergens wel krijgt zou ik heeeeel hard de andere kant op rennen. Er zijn geen garanties in ondernemerschap en jij blijft natuurlijk zelf de ondernemer. Wat we wel garanderen is dat je met Web-Bouwmeester  online bent en een bijzonder effectief, gebruiksvriendeijk, veilig Website systeem in handen hebt. Als je die tool inzet op de manier zoals wij dat jou leren is succes meestal  slechts een kwestie van tijd. Het is onze missie om jou online te laten uitblinken en te laten schitteren, zodat jouw succes ook ons succes wordt!

"Gemakkelijk en snel werken, dat kunnen we nu met Web-Bouwmeesters."

Kattestaart schoenmakerij
Pieter & Saskia Kattestaart

"Klanten komen nu vanuit het gehele land naar mijn winkel toe."

KBZ
Meintje Koster

"Gemakkelijk en snel werken met Web-Bouwmeester. Een website die zijn werk zeer goed doet! "

Kinket Brandpreventie
Eduard Veldkamp Kinket
Ontvang gratis tips over hoe je jouw website winstgevender kunt maken!

Meld je hier aan voor alle online tips en tricks die jouw online business verder helpen.

CONTACT

Bereikbaar op:
038 33 179 49
info@web-bouwmeester.nl
www.web-bouwmeester.nl

Naam: Web-bouwmeester.nl
Privacy Web-Bouwmeester & Bouwmeester Media

Naam: Web-Bouwmeester
Telefoonnummer: 038 33 179 49
 E-mailadres: info@web-bouwmeester.nl
 
Adres: Bolwerk 11B
Stad/plaats: Kampen
Regio/staat: Overijssel
Land: Nederland
Postcode: 8261 EE
 
Openingstijden
Dag van de week: Maandag t/m Zaterdag
 
Openingstijd: 08.00
Sluitingstijd: 18.00