Een ster worden in SEO doe je zo

Tips over scoren in Google met je bedrijf 

Waarschijnlijk lees je dit, omdat je het internet aan het afspeuren bent naar goede tips voor het verbeteren van jouw SEO. Bij Web-Bouwmeester hebben we jarenlang ervaring in het optimaliseren van de SEO binnen een website. Regelmatig 'knallen' onze klanten omhoog in Google wanneer wij bezig gaan op hun websites. Voor goede tips ben je hier dus aan het juiste adres! Lees snel verder voor 3 top SEO-tips:

SEO-tip 1:

Begin met de basisoptimalisatie.  Heb je dat goed staan, dan begrijpt Google jouw webpagina’s beter. Belangrijk als je hoog wilt scoren in Google! Check elke pagina of je onderstaande zaken voor elkaar hebt.

1.     Paginatitel

2.     Meta omschrijving 

3.     H1 / koptekst

In deze drie onderdelen kun je heel gemakkelijk de zoektermen waarop je gevonden wil worden verwerken. Deze zoektermen moeten wel algemeen beschrijven waar de pagina over gaat en dus moeten die termen ook verder op de pagina wel terugkomen. Denk er goed aan dat de titels en omschrijvingen vaak het eerste is wat jouw bezoeker leest. Zorg daarom ook voor een pakkende binnenkomer.

SEO-tip 2:

De massa van het zoekverkeer zit niet alleen in de zoektermen die jij bedacht hebt voor jouw website. 70 à 80 Procent van de zoektermen zijn namelijk langer dan drie woorden. Mensen zoeken niet alleen op ‘houten tafel’ waar jij je met jouw houthandel op richt in je SEO, maar ze zoeken sneller op ‘eikenhouten tafel met metalen poten zes zitplekken’. Longtail zoektermen zijn populairder en leg daarom je focus in je webteksten op het totaalplaatje. 

SEO-tip 3:

Googles loves gevarieerde content en jij vanaf nu dus ook ;). Google is geen big fan van pagina’s vol tekst, maar houdt juist van variatie in content. Plaats dus video’s, foto’s en andere soorten content tussen de teksten door, zodat je genoeg afwisseling hebt. Vinden bezoekers trouwens ook leuker, een lange lap tekst lezen doet niemand voor de fun. Ook (logische) linkbuilding binnen je website is een belangrijk aspect om aan te werken. 

Een winstgevende website in een handomdraai?

  • Haal meer leads binnen en maak klanten van je bezoekers (conversie);
  • Scoor gemakkelijk en goed in Google (SEO);
  • Pas gemakkelijk, snel en zonder technische kennis je website aan;
  • Maak je website het centrale punt van jouw marketing;
  • Altijd up-to-date en klaar voor de toekomst;
  • Automatiseer je onderneming zoveel mogelijk, zodat je minder zorgen hebt en een sterke focus. 
MENU

Waarom Web-Bouwmeester?
Wie zijn wij?
Referenties

AANMELDEN VOOR ONLINE TRAINING?

Meld je hier aan voor alle online trainingen.

CONTACT

Bolwerk 11B
8261 EE  Kampen
Nederland

038 33 179 49
info@web-bouwmeester.nl
www.web-bouwmeesters.com