Info@web-bouwmeester.nl

web bouwmeester blogs over google

Online Marketing Blog's

Alles over hoe je met jouw website meer winst kunt behalen!

Hoog in Google met Web-bouwmeester

21 April 2020

Als ondernemer wil je natuurlijk ook je vindbaarheid (SEO) zo goed mogelijk op orde hebben. Wij kunnen jou met Web-Bouwmeester en al onze ervaring goed helpen. We gebruiken de nieuwste trends en technieken om jouw website op nummer 1 te zetten in de zoekresultaten. 

De seo trends in 2020

SEO in 2020: Dit je moet weten!

5 April 2020

Er verandert elk jaar veel bij zoekmachines van Google andere zoekgiganten. Maar veel bedrijven onderschatten SEO nog regelmatig, maar het is toch echt heel belangrijk. SEO kan wellicht veel moeite en tijd kosten, maar je kan er wel jarenlang profijt van hebben. 

Bloggen is een echte must voor je online vindbaarheid!

29 maart 2020

Bloggen is heel belangrijk voor je vindbaarheid en je voegt veel waardevolle informatie toe aan je website. Hier een paar redenen waarom je actief met je blog bezig moet gaan.

Supersnel en veilig online verkopen

25 maart 2020

Sell meester is een briljante tool van Bouwmeester Media waarmee je in een handomdraai van al je online mediakanalen verkoopkanalen maakt. Je hoeft alleen maar een product aan te maken in Sell meester. Die link kopieer je en plaats je in Instagram, Facebook, LinkedIn of zelfs gewoon in je mail. Super effectief en veilig!

Met deze tips heb jij je website in no time verbeterd!

19 maart 2020

Je website is natuurlijk heel belangrijk om zo veel mogelijk uit je bedrijf te halen. Je wilt dat zo veel mogelijk potentiële klanten je website zien. Maar hoe zorg je er ook daadwerkelijk voor dat je je website goed hebt ingericht voor de bezoekers. Hieronder hebben we 9 tips voor je op een rijtje gezet!

Blog over hoe werkt google mijn bedrijf

Haal alles uit je bedrijf met Google Mijn Bedrijf!

12 maart 2020

Wil jij met je bedrijf nog beter vindbaar zijn? Dan is Google Mijn Bedrijf een belangrijke dienst waarop je je bedrijfsgegevens kan doorgeven. Hierdoor worden je gegevens onder andere op Google Maps vertoond en val je meer op tussen zoekopdrachten. We hebben alle voordelen op een rijtje gezet.

Gemakkelijk en snel een professionele website bij Web-Bouwmeester

Jouw oude website is bijna nooit helemaal waardeloos

05 maart 2020

Verouderd, saai, niet geschikt voor je mobiel, traag, weinig bezoekers, geen omzet. Typisch een site van het kaliber met een hoofdletter K maar dan van een woord met een geheel andere strekking. Hoogste tijd om het digitale websitekussen waar jouw bedrijf op ligt te dutten flink op te schudden. Tenslotte wil je dat jouw klanten, jouw website altijd en overal kunnen bekijken.

Passie of een goed verhaal

05 december 2019

Zelfs ondernemers met min vijf benul van marketing, hebben het op hun website steeds vaker over passie.... Maar even eerlijk. Bij sommige ondernemingen ontstaat met de beste wil van de wereld zelfs geen vonkje, laat staan vurige passie.
Het lijkt wel of je als ondernemer alleen serieus genomen wordt, als jouw ondernemersgeest vol passie, je de oren uitkomt. Bovendien ben je bijna verplicht die passie, continu zo opdringerig mogelijk te delen. Vooral met mensen zoals mij, die niet lomp genoeg duidelijk maken dat ze niet op zo'n doorzichtige passieverkondiging zitten te wachten.

Content en contentmarketing

25 September 2019

Contentmarketing is zo oud als reclame en marketing zelf. Contentmarketing is jouw bedrijfsverhaal vertellen aan een ieder die het maar horen wil, via alle denkbare kanalen. Wat is daar nieuw aan? Volgens mij zijn alleen bepaalde kanalen, zoals de social media, nieuw. Die sociale media vereisen wel een heel andere aanpak.

Van elke koop- of contactactie begint 93% met een online zoektocht

15 September 2019

Van elke koop- of contactactie begint 93% met een online zoektocht, een zeer doelgerichte actie, die vaak ook een koopsignaal blijkt te zijn. De zoekmachine bedient de zoeker vervolgens op maat en tovert de resultaten in volgorde van belangrijkheid op het scherm. Appeltje-eitje!
Dat is een marketingverandering van 180 graden. In de old skool marketing gaat het initiatief uit van een bedrijf. Old skool marketing is een verkoopsignaal aan een grote groep mensen, in de hoop dat er klanten tussen zitten.

SEO: Gemak dient ook de zoekrobot

8 augustus 2019

Search Engine Optimalisation is de laatste jaren regelmatig voor dood verklaard, maar anno 2019 nog steeds springlevend en neem van mij aan, onmisbaar voor je website. Weliswaar worden de zoekmachines steeds slimmer, maar het blijven robots en robots zijn net mensen. Gemak dient ook de robot. Seo is een uitstekend hulpmiddel om de zoekrobots te helpen jouw website snel en op de juiste manier te indexeren. 

Online opzoek naar de bakker om de hoek?

28 juli 2019

Waar je vroeger opzoek moest naar een bakkertje voor je ontbijt, zoek je nu wanneer je op vakantie bent even snel op Google: “bakery near me” en hup, de bakkerij om de hoek verschijnt op je scherm, samen met alle andere broodzaken in de buurt.

Een ster worden in SEO doe je zo!

23 juli 2019

Waarschijnlijk lees je dit omdat je het internet aan het afspeuren bent naar goede tips voor het verbeteren van jouw SEO. Bij Web-Bouwmeester hebben we jarenlang ervaring in het optimaliseren van de SEO binnen een website en onze klanten knallen vaak omhoog in Google wanneer wij bezig gaan op hun websites. Voor goede tips ben je hier dus aan het juiste adres! Lees snel verder voor 3 top SEO-tips:

Zo maak je schrijven voor online content makkelijk!

5 juli 2019

Je kunt blijven staren naar je scherm, maar de woorden voor jouw webpagina tikken zichzelf niet. Daarom blijft het constant een ding op jouw to-do lijstje, omdat je een pakkende pagina neer wilt zetten, maar je de juiste woorden maar niet vindt. 

Blog's die je verder helpen!

Een winstgevende website in een handomdraai?

 • Haal meer leads binnen en maak klanten van je bezoekers (conversie);
 • Scoor gemakkelijk en goed in Google (SEO);
 • Pas gemakkelijk, snel en zonder technische kennis je website aan;
 • Maak je website het centrale punt van jouw marketing;
 • Altijd up-to-date en klaar voor de toekomst;
 • Automatiseer je onderneming zoveel mogelijk, zodat je minder zorgen hebt en een sterke focus.

KLAAR VOOR DE START?

Web-Bouwmeester heeft de meest complete website software om razendsnel en zonder technische kennis je eigen professionele website online te zetten. Enkele voordelen van de website software:

 • Gemakkelijk en snel online;
 • Geen technische kennis nodig;
 • Goede vindbaarheid in Google;
 • Winstgevende templates en landingspagina's;
 • Mee groeien met de laatste updates en ontwikkelingen.
Ontvang gratis tips over hoe je jouw website winstgevender kunt maken!

Meld je hier aan voor alle online tips en tricks die jouw online business verder helpen.

CONTACT

Bereikbaar op:
038 33 179 49
info@web-bouwmeester.nl
www.web-bouwmeester.nl

Naam: Web-bouwmeester.nl
Privacy Web-Bouwmeester & Bouwmeester Media

Naam: Web-Bouwmeester
Telefoonnummer: 038 33 179 49
 E-mailadres: info@web-bouwmeester.nl
 
Adres: Bolwerk 11B
Stad/plaats: Kampen
Regio/staat: Overijssel
Land: Nederland
Postcode: 8261 EE
 
Openingstijden
Dag van de week: Maandag t/m Zaterdag
 
Openingstijd: 08.00
Sluitingstijd: 18.00