Info@web-bouwmeester.nl

Online Marketing Blog's

Alles over hoe je met jouw website meer winst kunt behalen!

Passie of een goed verhaal

05 Oktober 2019

Zelfs ondernemers met min vijf benul van marketing, hebben het op hun website steeds vaker over passie.... Maar even eerlijk. Bij sommige ondernemingen ontstaat met de beste wil van de wereld zelfs geen vonkje, laat staan vurige passie.
Het lijkt wel of je als ondernemer alleen serieus genomen wordt, als jouw ondernemersgeest vol passie, je de oren uitkomt. Bovendien ben je bijna verplicht die passie, continu zo opdringerig mogelijk te delen. Vooral met mensen zoals mij, die niet lomp genoeg duidelijk maken dat ze niet op zo'n doorzichtige passieverkondiging zitten te wachten.

Content en contentmarketing

25 September 2019

Contentmarketing is zo oud als reclame en marketing zelf. Contentmarketing is jouw bedrijfsverhaal vertellen aan een ieder die het maar horen wil, via alle denkbare kanalen. Wat is daar nieuw aan? Volgens mij zijn alleen bepaalde kanalen, zoals de social media, nieuw. Die sociale media vereisen wel een heel andere aanpak.

Van elke koop- of contactactie begint 93% met een online zoektocht

15 September 2019

Van elke koop- of contactactie begint 93% met een online zoektocht, een zeer doelgerichte actie, die vaak ook een koopsignaal blijkt te zijn. De zoekmachine bedient de zoeker vervolgens op maat en tovert de resultaten in volgorde van belangrijkheid op het scherm. Appeltje-eitje!
Dat is een marketingverandering van 180 graden. In de old skool marketing gaat het initiatief uit van een bedrijf. Old skool marketing is een verkoopsignaal aan een grote groep mensen, in de hoop dat er klanten tussen zitten.

SEO: Gemak dient ook de zoekrobot

8 augustus 2019

Search Engine Optimalisation is de laatste jaren regelmatig voor dood verklaard, maar anno 2019 nog steeds springlevend en neem van mij aan, onmisbaar voor je website. Weliswaar worden de zoekmachines steeds slimmer, maar het blijven robots en robots zijn net mensen. Gemak dient ook de robot. Seo is een uitstekend hulpmiddel om de zoekrobots te helpen jouw website snel en op de juiste manier te indexeren. 

Online opzoek naar de bakker om de hoek?

28 juli 2019

Waar je vroeger opzoek moest naar een bakkertje voor je ontbijt, zoek je nu wanneer je op vakantie bent even snel op Google: “bakery near me” en hup, de bakkerij om de hoek verschijnt op je scherm, samen met alle andere broodzaken in de buurt.

Een ster worden in SEO doe je zo!

23 juli 2019

Waarschijnlijk lees je dit omdat je het internet aan het afspeuren bent naar goede tips voor het verbeteren van jouw SEO. Bij Web-Bouwmeester hebben we jarenlang ervaring in het optimaliseren van de SEO binnen een website en onze klanten knallen vaak omhoog in Google wanneer wij bezig gaan op hun websites. Voor goede tips ben je hier dus aan het juiste adres! Lees snel verder voor 3 top SEO-tips:

Zo maak je schrijven voor online content makkelijk!

5 juli 2019

Je kunt blijven staren naar je scherm, maar de woorden voor jouw webpagina tikken zichzelf niet. Daarom blijft het constant een ding op jouw to-do lijstje, omdat je een pakkende pagina neer wilt zetten, maar je de juiste woorden maar niet vindt. 

Blog's die je verder helpen!

Een winstgevende website in een handomdraai?

 • Haal meer leads binnen en maak klanten van je bezoekers (conversie);
 • Scoor gemakkelijk en goed in Google (SEO);
 • Pas gemakkelijk, snel en zonder technische kennis je website aan;
 • Maak je website het centrale punt van jouw marketing;
 • Altijd up-to-date en klaar voor de toekomst;
 • Automatiseer je onderneming zoveel mogelijk, zodat je minder zorgen hebt en een sterke focus.

KLAAR VOOR DE START?

Web-Bouwmeester heeft de meest complete website software om razendsnel en zonder technische kennis je eigen professionele website online te zetten. Enkele voordelen van de website software:

 • Gemakkelijk en snel online;
 • Geen technische kennis nodig;
 • Goede vindbaarheid in Google;
 • Winstgevende templates en landingspagina's;
 • Mee groeien met de laatste updates en ontwikkelingen.
AANMELDEN VOOR ONLINE TRAINING?

Meld je hier aan voor alle online tips en tricks die jouw online business verder helpen.

CONTACT

Bereikbaar op:
038 33 179 49
info@web-bouwmeester.nl
www.web-bouwmeester.nl

Naam: Web-bouwmeester.nl
Privacy Web-Bouwmeester & Bouwmeester Media

Naam: Web-Bouwmeester
Telefoonnummer: 038 33 179 49
 E-mailadres: info@web-bouwmeester.nl
 
Adres: Bolwerk 11B
Stad/plaats: Kampen
Regio/staat: Overijssel
Land: Nederland
Postcode: 8261 EE
 
Openingstijden
Dag van de week: Maandag t/m Zaterdag
 
Openingstijd: 08.00
Sluitingstijd: 18.00