web bouwmeester blogs over google

Bloggen is een echte must voor je online vindbaarheid!

Bloggen ook in 2020!

Bloggen is heel belangrijk voor je vindbaarheid en je voegt veel waardevolle informatie toe aan je website. Hier een paar redenen waarom je actief met je blog bezig moet gaan.

1. Vindbaarheid in Google

Door een blog te schrijven vergroot je de kans dat je gevonden wordt bij een (specifieke) zoekopdracht. Doordat je steeds weer nieuwe zoekwoorden aan je website toevoegt bouw je je vindbaarheid op.

Wanneer bepaalde zoekwoorden in je blog vaker terugkomen zal Google jouw blog laten zien bij een zoekopdracht. Het is ook belangrijk dat je regelmatig blogs plaatst. Zo blijft je pagina interessant en kom je ook sneller in zoekresultaten terecht.

web bouwmeester blogs over google

2. Autoriteit opbouwen in jou brach

In een blog kun je echt over iets schrijven waar je verstand van hebt. Laat zien aan je klant, met verschillende blogs, dat jij de expert bent van je werkgebied. Zo trek je niet alleen klanten naar je toe, maar laat je ook zien dat je graag met je vakkennis mensen wilt helpen.

3. Dynamisch

Het grootste deel van je website zal niet veranderen. Dat komt omdat daar je standaard bedrijfsinformatie opstaat. Een blog daarentegen zorgt ervoor dat er regelmatig steeds weer nieuwe informatie op je website wordt toegevoegd. Zo zorg je ervoor dat bezoekers terug komen kijken op je website.

4. Promotie

Een blog is een soort goedkopere promotie, maar daarom niet slechter. Het kan veel tijd kosten om een blog te schrijven. Hoe vaker je het doet hoe sneller en makkelijker het gaat.

Het is wel belangrijk dat je bloggen leuk vindt. Pas dan kun je echt lekker bezig en dat kun je echt terugzien in je eindresultaat. Door consistent één of twee keer per week een blog te plaatsen kun je bijvoorbeeld een dienst of product extra aandacht geven. Let er wel op dat je niet na een paar weken resultaat zal zien. Bloggen moet je echt zien als iets voor de lange termijn. Uiteindelijk zal je het je veel opleveren.

 

5. Deelbaar

Een blog wordt over het algemeen veel meer gedeeld dan een normaal bericht op social media. Ook kun je veel linkbuilding opbouwen met je blog, omdat je de kans hebt dat de link in een andere website geplaatst wordt. Dat is heel nuttig, omdat Google je website dan betrouwbaarder inschat en eerder in de zoekresultaten laat zien.

© Web-Bouwmeester

Met een professionele website van Web-Bouwmeester
begin je met een 4-0 voorsprong op je concullega's

Bouw samen met ons aan jouw toekomst met een professionele website

We ontvangen het liefst voor het intake gesprek wat basisgegevens van jou, zodat we ons vooraf al beetje een beeld kunnen maken. (Deze  gegevens gebruiken wij alleen voor het gresprek).

Wil je liever een face--to-face afspraak (op 1,5 meter) bij ons in het werkatelier, dan kan dat natuurlijk ook.  Bel dan ons via 038 33 179 49 voor het maken van een afspraak.

Website laten maken

Afspraak maken

Versturen
CONTACT

Bereikbaar op:
038 33 179 49
info@web-bouwmeester.nl
www.web-bouwmeester.nl

Naam: Web-bouwmeester.nl
Privacy Web-Bouwmeester & Bouwmeester Media

Naam: Web-Bouwmeester
Telefoonnummer: 038 33 179 49
E-mailadres: info@web-bouwmeester.nl
 
Adres: Bolwerk 11B
Stad/plaats: Kampen
Regio/staat: Overijssel
Land: Nederland
Postcode: 8261 EE
 
Openingstijden
Dag van de week: Maandag t/m Zaterdag
 
Openingstijd: 08.00
Sluitingstijd: 18.00